Kenny KV lanceert teaser ‘Black Live Mater’

De zanger Kenny KV bekend van de groep Avion Boyz heeft een teaser gelanceerd. Dagblad Suriname verneemt het volgende hierover. De artiest heeft onlangs een teaser gelanceerd met als titel ‘Black Live Mater’. Het betreft zijn aankomende nieuw videoclip. Hij maakt nu ook muziek met Young Cosje. Zijn doel is om elke maand een nieuwe pokoe voor muziekliefhebbers en fans klaar te hebben . Hij werkt aan een aantal videoclips. Het wordt een verzameling van producties waaraan de artiest heeft gewerkt. Kenny KV wenst meer mensen te bereiken. Dit is de reden om te werken aan zijn eigen You Tube kanaal. Hij heeft hiervoor een beroep gedaan op de samenleving, ‘als u meer wilt weten dan moet u zeker alle updates volgen’. Mc Vuure staat wederom gereed als het gaat om promoten van artiesten. Met de komst van de Covid-19 is het totaal anders geworden voor fans en artiesten. De zanger bracht gewoonlijk ook een bezoek aan Suriname voor optredens en meer. Met zijn nieuw videoclip wilt hij zorgen voor eenheid onder alle bevolkingsgroepen. Volgens de zanger zijn wij ongeacht verschil in ras en cultuur samen wel heel sterk.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: