Douane geeft signaal via ALV

De douane hield woensdagmorgen een Algemene Leden Vergadering (ALV). De reden hiervan is omdat de bond al vanaf 3 augustus wacht op een reactie van hun brief om ontvangen te worden door de minister van Financiën. Dit laat bondsvoorzitter Joyce de Vlugt weten. “Als je nagaat dan zijn bijna op alle ministeries de bonden al ontvangen door de ministers en zijn er al gesprekken gevoerd met de structuren, maar bij onze minister is dat nog niet het geval”. Momenteel doet een  niet bevestigd bericht de ronde dat “een of ander management team van oud gepensioneerden de dienst zal uitmaken”. De Vlugt laat weten dat tijdens de vorige regering een rechtvaardige strijd is gevoerd om eigen mensen op de posten te krijgen en dat is ook gelukt. “We gaan dat niet weer uit handen geven” besluit de voorzitter.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: