3de editie “Bharat Ko Janiye Quiz” aangekondigd

Het Indiase ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de 3de editie van de “Bharat Ko Janiye Quiz” aangekondigd. Dagblad Suriname heeft het volgende bericht hierover voor haar lezers. De coördinatie van dit project ligt in handen van de Indiase Ambassade. Deze Kennis Quiz is bedoeld voor de Indiase diaspora en ook voor buitenlanders wereldwijd in de leeftijdscategorie tussen 18 en 35 jaar. De online Kennis Quiz zal op 1 november van start gaan. De 1ste ronde wordt een welkomst ronde voor alle deelnemers, 2de ronde is slechts voor winnaars uit de welkomst ronde, 3de ronde is de semi-finale en de 4de ronde is finale. Deelnemers kunnen de quiz online spelen maar dienen zich eerst te registreren op de website www.bharatkojaniye. De mogelijkheid hiertoe staat open tot 30 november. De finale ronde staat gepland voor de periode 21 tot 27 december 2020. De deelname is geheel gratis, de winnaars krijgen afhankelijk van hun plaatsing op de ranglijst elk een gouden, zilveren of een bronzen medaille. Alle 15 winnaars komen op kosten van de Indiase regering elk in aanmerking voor een reis naar India.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: