Trump ontslagen uit ziekenhuis, Witte Huis blijkt brandhaard

De Amerikaanse president Donald Trump is ontslagen uit het militair ziekenhuis Walter Reed waar hij was opgenomen vanwege besmetting met het coronavirus. Volgens het team van artsen dat Trump behandelt ‘staat zijn klinische toestand het toe om terug te keren naar het Witte Huis’. Volgens Sean Conley, Trumps hoofdarts, heeft de president daar de beschikking over meer dan voldoende medische bijstand.

Conley wilde geen antwoord geven op de vraag wanneer Trump voor het laatst een negatieve coronatest had. Deze vraag werd herhaaldelijk gesteld door Amerikaanse journalisten omdat het vermoeden bestaat dat Trump al eerder dan vrijdag, de dag waarop de besmetting bekend werd, wist dat hij corona had.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: