Regenboogvlag van DA’91 Centrum verwijderd

De vorige week op het DA’91 Centrum door de DA’91 Jongeren gehesen Regenboogvlag is door vandalen verwijderd. Dit moet tussen zaterdagavond en maandagochtend zijn gebeurd. De vandalen zijn er vandoor gegaan met de vlag. DA’91 en het DA’91 Jongerenforum vinden het heel verdrietig dat in deze tijd er nog steeds een dergelijke onverdraagzaamheid heerst in onze samenleving. De Regenboogvlag wordt gedurende de maand oktober gehesen door organisaties en personen die de mensenrechten hoog in het vaandel hebben en de aanspraak op gelijke rechten en non-discriminatie van de LGBTQ-groep ondersteunen.

Het Jongerenforum zal een nieuwe vlag hijsen en doet op de totale samenleving een beroep het recht van elke burger in ons land te respecteren en meer tolerantie aan de dag te leggen, ‘alleen dan zullen wij in vrede en harmonie met elkaar kunnen leven’.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: