Parlementariër Madsaleh sociaal actief in Nickerie

Gisteren heeft VHP-parlementariër Stephan Madsaleh van het district Nickerie samen met de ondernemer S. Hira op verzoek van velen thermoguns aan een aantal scholen gedoneerd. Het gaat onder andere om de St. Claraschool, OS Van Petten, OS Waterloo en ook aan RGD Centrum te Van Pettenpolder. De leerkrachten waren heel blij en het initiatief van het DNA-lid werd gewaardeerd. Ook is er een wasbak overhandigd aan een muloschool en voor OS Van Petten zijn bouwmaterialen geschonken voor het opzetten van een tent. “De Orange Movement is niet alleen een beweging tijdens de verkiezing, maar ook erna  en is een beweging voor de Surinaamse samenleving”, aldus de parlementariër.

Madasaleh is in Nickerie gekozen met 1.068 stemmen. Samen met Harriet Ramdien die 3.694 stemmen haalde, Niesha Jhakry met 3.584 en Shafiek Gowrie met 2.583 stemmen, maakt hij deel uit van de 4 gekozen VHP-parlementariërs uit Nickerie. Ebu Jones van de NDP is de 5de parlementariër uit Nickerie.  

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: