VHP-structurenvergadering in Nickerie met president Santokhi

President Chandrikapersad Santokhi heeft gisteren voor zijn vertrek uit Nickerie een structurenvergadering van de VHP in het district Nickerie bijgewoond. Samen met hem waren er ook VHP-ministers uit zijn kabinet aanwezig. De burgermoeder Senrita Gobardhan was ook aanwezig. De president sprak de aanwezige structuren, waaronder districtsraads- en ressortsraadsleden, toe. Ook prominente leden van de oranje partij en huidige DNA-leden behoorden tot zijn gehoor.

Santokhi vroeg in zijn speech om geduld en verzekerde eenieder dat er dag en nacht wordt gewerkt om ons land uit de blubber te halen. Ook het herstelprogramma en de urgentiefase van 6 tot 9 maanden werden belicht. Desgevraagd zegt VHP-parlementariër Stephan Madsaleh dat het om een bijzonder moment gaat voor de structuren van Nickerie. “Wij hebben lang gewacht op dit moment. Wij begrijpen wel dat de voorzitter nu de president is en een heel druk schema heeft. Maar dit is een bijzonder moment voor ons Nickerianen”, gaf Madsaleh aan. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: