Bromfietser (54) dodelijk geschept door 59-jarige automobiliste

De 54-jarige Radjkoemar Bhagwandien is afgelopen vrijdagmiddag dodelijk verongelukt op de Commissaris Weythingweg. Volgens politieonderzoek reed Bhagwandien op zijn bromfiets in de richting van Leiding 9A, zo bericht het Korps Politie Suriname. 

Ter hoogte van pand nummer 381 reed een 59-jarige automobiliste, die haar auto voor een winkelpand geparkeerd had, achterruit zonder voorrang te verlenen aan het verkeer op de Commissaris Weythingweg. Bhagwandien werd aangereden door de auto. 

De automobiliste liep lichte verwondingen op en werd in een ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medisch te zijn behandeld kon zij het ziekenhuis weer verlaten.

Haar rijbewijs is hangende het onderzoek door de politie ingevorderd. Het lichaam van Bhagwandien is in opdracht van het Openbaar Ministerie, voor obductie, in beslag genomen door de politie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: