15 suspect covid patienten houden zich schuil in Nickerie

Minister Amar Ramadhin waarschuwt voor besmettingsgevaar bij ATM’s

Tijdens de recente regerings-persconferentie in Nickerie heeft minister Amar Ramadhin van Nickerie aangegeven dat vanuit Apoera,Sipaliwini er ongecontroleerd 15 mensen naar Nickerie zijn gekomen. Apoera is een hoog-risico gebied. Momenteel zijn er 7 bevestigde gevallen in het MMC die geïsoleerd behandeld worden. We kunnen niet bevestigen wat de status is van de 15 personen. Ze houden zich schuil. In Uitkijk, Saramacca is er een lokale uitbraak. Die worden getraceerd uit een uitvaart. Er zijn 10 besmettingen geweest in een gezin. Ook een dame is besmet die alleen naar een atm machine is geweest. Zij begon klachten te ontwikkelen er na en is momenteel in kritieke toestand. Dit is een concrete aanbeveling; Draag bij het gebruiken van de ATM machine een handschoen, en gooi het daarna direct weg. De besmettingsgevaar is daar bijzonder hoger.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: