Poki Mombé lanceert videoclip ‘Mooi Mindi’

De zangeres Poki Mombé is druk bezig geweest. Dagblad Suriname verneemt het volgende over haar. Zij heeft een videoclip van haar hitsong ‘Mooi Mindi’ (Saramacaans voor mooie heupen, wordt ook gebruikt om iemand te complimenteren) op Youtube gelanceerd. Het nummer, afkomstig van haar eerste CD, getiteld Makeba Amaka. Haar liederen gaan meer over de liefde, gekoppeld aan een passende boodschap. De video zal ook te bewonderen zijn op Asosye TV (kanaal 20.4) “ik ben heel blij om te horen dat de song populair is. Het inspireert me om door te gaan. Ik hield al van kleinsaf van zingen en dansen. Ik denk dat ik het heb van mijn vaderskant. Mijn moeder hield ook van zingen”, vult ze aan. Ik had een vereniging Wi Sa Si en een eigen dansgroep Malongo. Met me dansgroep ging het meer om met de jongeren bezig te zijn. We traden ook op bij diverse activiteiten waaronder carnaval. Muziek is gewoon een hobby. Er zijn geen plannen om het professioneel te gaan beoefenen” zegt de zangeres in een gesprek. Poki Mombé deelt ook graag haar ervaringen met de fans. Dit doet ze middels een filmpje op Facebook en via Whatsapp. Joyce Aloeboetoe met artiestennaam Poki Mombé woont in Parijs. Ze werkt in de zorg. Op 16-jarige leeftijd ging zij uit Suriname naar de Franse kant, Cayenne. Naast haar werk hield zij zich daar ook bezig met het organiseren van culturele- en dansactiviteiten.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: