President Santokhi neemt gerenoveerd kabinetsgebouw in gebruik

President Chandrikapersad Santokhi heeft donderdag het gerenoveerde kabinetsgebouw van de president in gebruik genomen. De president en first lady Mellisa Santokhi-Seenacherry werden met militaire eer en door personeelsleden verwelkomd in zijn nieuwe werkruimte bij het Kabinet van de President, zo laat de Communicatie Dienst Suriname weten.

Tijdens de verwelkoming werd de vlag bij het kabinet gehesen, die als teken van aanwezigheid van de president dient. Ook werden twee Ashoka boompjes geplant, dat in het Sanskriet ‘zonder verdriet’ betekent en de boompjes staan voor ‘liefde’ staan als symbool. 

‘Alles moest representatief gemaakt worden en wij zijn zover gekomen dat wij vandaag onze intrek konden nemen’, zei het staatshoofd.

Na de formaliteiten bij het kabinet heeft de president de herdenking van de 69e verjaardag van Soekhlal Sewdjegath, beleidsadviseur van het Kabinet van de President, bijgewoond in het perscentrum.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: