Oost-Westverbinding deels afgesloten vanwege bezoek president Santokhi aan Coronie

De politie van Coronie laat weten dat komende zondag, 4 oktober, de Oost-Westverbinding deels zal worden afgesloten in verband met het werkbezoek van president Chandrikapersad Santokhi aan het district Coronie. 

Tijdens het bezoek van de president zal het verkeer worden omgeleid nabij het commissariaat van het district Coronie.

Vanaf 12.00 uur komende zondag is het niet mogelijk voor vrachtwagens boven de 8 ton (de zogenaamde trackers met container) om gebruik te kunnen maken van de Oost-Westverbinding. Dit zal pas weer mogelijk zijn na het werkbezoek van de president.

De politie doet een beroep op weggebruikers, in het bijzonder op bestuurders van vrachtwagens, om met het vorengaande rekening te houden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: