Jubilerend echtpaar ontvangt financiële geste via de bank

Het echtpaar Gena Nandkisoor en mevrouw Sitaram heeft op 29 augustus hun gouden huwelijk mogen gedenken; ze zijn nu al 50 jaar getrouwd. Dagblad Suriname verneemt het volgende over deze twee gelukkige mensen. Op de eerste plaats is het echtpaar God dankbaar dat ze deze mijlpaal mochten bereiken. Echtgenoot Gena (75 jaar) heeft tot aan zijn pensionering gewerkt voor N.V Billiton Maatschappij, verder heeft hij ook aan sport gedaan, hij was lid van voetbalvereniging “Jai-Bharet”. Zijn hobby’s zijn lezen en schrijven, vermeld mag worden dat hij 111 artikelen in de krant gepubliceerd heeft. Echtgenote Dharamwatie (69 jaar)  had altijd de zorg voor de kinderen op zich. Wegens omstandigheden (Covid-19) was de huldiging uitgesteld. Namens de President en de First Lady werd de voor het jubilerend echtpaar gebruikelijke enveloppe niet persoonlijk overhandigd. Het bedrag werd in dit geval gestort op hun bankrekening. Nandkisoor en Dharamwatie waren uiteraard heel blij met deze welkome geste. ( Info: BIC Wanica Zuid-Oost)

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: