“Dat ik kan verkopen, doet mij goed”

“Ik ben niet echt blij met de verkoop nu, maar dat ik kan verkopen doet mij goed. Vergeleken met het afgelopen jaar in deze periode, had ik veel meer verkocht”, zegt een eigenaar van een kledingzaak. “Met de verloren maanden zit ik al op bijna 80% aan schade. Ik verkoop van alles en mijn grootste collectie bestaat uit leder. Hoe de winkel gesloten was, heb ik veel van mijn lederen collectie verloren. Om die weer te vervangen neemt nu ook meer tijd, want dat hangt ook af  van de situatie in het buitenland.” Een familielid van de winkeleigenaar gaf aan dat hij ook een kledingzaak heeft in het centrum van Paramaribo en dat hij uiteindelijk ook minder heeft verdiend. “Voor mij is het makkelijker, want ik lig in het centrum. Je gaat elke dag klanten hebben. Niet een ieder koopt, maar je verkoop elke dag”, zegt het familielid. Hij besloot uiteindelijk ook een paar schoolspullen te plaatsen in zijn winkel en die te verkopen. “Je gaat uiteindelijk niet alleen op kleding kunnen blijven. Je gaat verder moeten denken. Kleren nu kopen gaat niet een ieder kunnen doen hoe de clubs dicht zijn en ook nauwelijks feesten worden georganiseerd.” De winkeleigenaar gaf verder aan dat hij uitkijkt naar verandering. “Een ieder is de situatie aan het wennen, dus ik denk dat er geen sprake meer gaat zijn van sluiting noch een totale lockdown. Zolang men de regels strak volgt, gaat er ontwikkeling komen.”

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: