Man (22) verdrinkt in Marowijnerivier na kapseizen boot – Twee jongemannen verdrinken in Tapanahonivier na omslaan boot

Het Korps Politie Suriname bericht vandaag, dinsdag, dat leden van het Regio Bijstand Team Oost zaterdagavond laat, samen met plaatselijke bewoners, het lichaam van de 22-jarige Milano Apianai uit de Marowijnerivier hebben geborgen.

Milano was donderdag te water geraakt, toen de boot waarin hij zat kapseisde. Het slachtoffer was met andere mannen in een boot op de rivier. Op een bepaald moment sloeg de boot om ter hoogte van de samenvloeiing van de Lawa- en de Tapanahonirivier. 

Met uitzondering van Milano wist een ieder zichzelf in veiligheid te brengen. 

De 24-jarige Gerto Darson en Furgin Willems zijn zaterdag verdronken in de Tapanahonirivier nadat de boot waarin zij zaten omsloeg ter hoogte van Koikondre. Er voeren nog vier andere mannen in de boot, maar zij wisten zichzelf met moeite in veiligheid te brengen. 

De mannen waarin vanuit het dorp Puketi vertrokken.
De drie lichamen zijn overgebracht naar Paramaribo en zullen in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan worden aan de nabestaanden..

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: