Wegomlegging in verband met Jaarrede president Santokhi

In verband met de Jaarrede van president Chandrikapersad Santokhi dinsdagochtend vanaf tien uur, waarin hij een uiteenzetting zal geven van het te voeren beleid en door de regering de ontwerpbegrotingen voor het dienstjaar 2021 zullen worden aangeboden, zal het verkeer vanaf 08.00 uur worden omgeleid op de volgende kruisingen:

1. H.A.E. Arronstraat/Grote Combéweg

2. Kleine Waterstraat/Van Rooseveltkade.

Vermeldenswaard is, zo bericht het Korps Politie Suriname, dat het rijverkeer komende vanuit de richting van de Kleine Waterstraat, voor langs De Nationale Assemblée omstreeks 08.00 uur eveneens zal worden omgeleid en wel

vanaf de kruising gevormd door de van Sommelsdijckstraat en het mr. Rietbergplein, hetgeen tot na de Buitengewone Openbare Vergadering van De Nationale Assemblee zo zal zijn.

Een beroep wordt gedaan op het personeel van omliggende kantoren om hun voertuigen dinsdag niet te parkeren binnen de veiligheidszone, welke wordt omgeven door de volgende wegen:

1. de Waterkant vanaf de H.A.E. Arronstraat tot het Hoekhuis c.q. de straat voorlangs Dixie bar;

2. de straat voorlangs Dixie bar tot de Mr. F. Lim A Postraat;

3. de Mr. F. Lim A Postraat tot de straat voorlangs Dixie bar;

4. op de parkeerhavens vóór het gebouw van De Nationale Assemblee;

5. op het trottoir rondom het Onafhankelijkheidsplein;

6. op het trottoir rondom het Vlaggenplein;

7. op het trottoir rondom het Monument der Gevallenen.

Op de weggebruikers en het personeel van de omliggende kantoren wordt een beroep gedaan met het bovenstaande rekening te houden en bevelen en aanwijzingen van de Politie ter plekke stipt op te volgen. Voertuigen die binnen de veiligheidszone geparkeerd staan zullen op kosten en risico van de eigenaren worden weggesleept naar een plaats van berging.

Degene die door de voorzitter van De Nationale Assemblee is uitgenodigd om de Buitengewone Openbare Vergadering bij te wonen dienst de uitnodigingskaart van de voorzitter bij zich te hebben om waar nodig te tonen aan agenten ten einde door gelaten te worden om de vergadering bij te wonen, aldus het korps.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: