Horeca om 22.00 uur dicht, geen publiek bij sportwedstrijden in Nederland.

Alleen noodzakelijke reizen tussen de grote steden, horeca sluit om 22.00 uur en uit eten gaan mag nog maar met maximaal vier personen. Het is een greep uit de maatregelen die premier Rutte vanavond tijdens een persconferentie zal aankondigen en die als doel hebben om de snelheid waarmee het coronavirus om zich heen slaat, in te dammen.

Ze gaan dinsdagavond om 18 uur in en gelden in eerste instantie tot dinsdag 20 oktober.

Omdat drie grote steden Amsterdam, Rotterdam en Den Haag het hoogste aantal coronabesmettingen telt, zijn alleen noodzakelijke reizen tussen deze steden toegestaan. Mensen met een zogenaamd vitaal beroep mogen blijven reizen, ook leerlingen en studenten die in een van deze steden studeren of naar school gaan. Ook het bezoeken van een ziek familielid wordt gezien als een ‘noodzakelijke reis.’

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: