Feed the Hungry4: 200 maaltijden verstrekt in binnenstad Paramaribo

Op zaterdag 26 september heeft Lions Club Wanica hun fundspending activiteit genaamd “ Feed the Hungry 4” gehouden. Dagblad Suriname verneemt het volgende hierover. Het doel van deze activiteit was het verstrekken van maaltijden aan sociaal zwakkeren en hulpbehoevenden in de binnenstad van Paramaribo. In dit verband werden dan ook op diverse locaties ruim 200 behoeftigen voorzien van een uitgebreide maaltijd. Op 1 juli 2020 had Lions Club Wanica ook al ruim 200 warme maaltijden verstrekt aan dak- en thuislozen en aan enkele tehuizen. De club had vernomen dat de nood in de diverse gebieden nog erg hoog is. Bovendien heeft de thans heersende Covid-19 pandemie  de hongersnood onder de daklozen verhoogd. Vanwege de behoefte en de grote vraag op de diverse locaties is dan ook besloten om nogmaals warme maaltijden te verstrekken in de binnenstad van Paramaribo. Middels dit project heeft Lions Club Wanica weer eens officieel verder inhoud gegeven aan het internationale Lions motto: We serve!

(Foto: Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: