Dj Crazyneedle lanceert “lockdown video mixtape”

Dj Crazyneedle heeft zaterdag zijn lockdown video mixtape” uitgebracht. Dagblad Suriname verneemt het volgende hierover. Het is een nonstop audio/ video mix met 48 tracks van allerlei soort muziek. Dat is het voordeel van een mixtape, je kan van alles  door mekaar mixen . De  mixtape bestaat uit Bollywood,  Urban , Moombah Ton,  Chutney songs. Anil Ramharakh bevestigde deze info  en gaf het volgende mee. ‘Het idee kwam in mij op toen ik als  DJ tijdens de lockdown periode bezig was met het ” live streamen “. Hier ziet de kijker mij live in beeld. Dus beeld en nonstop muziek. Zo is dan de creativiteit, denken in mij ontstaan om samen met Napster pro studio’s een nonstop mix met videobeelden in elkaar te zetten  . Video mixjes bestond er altijd, maar op de een of andere manier is het niet interessant voor de DJ’s in Suriname. Spin Master Sunil was jaren geleden de eerste die met zo een Bollywood video mix uitkwam.’ aldus Ramharakh.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: