Bond SBB overhandigt brief aan minister Grondbeleid en Bosbeheer

De personeelsleden van de Stichting Bosbeheer en Bostoezicht (SBB), die de acties om invulling te geven aan hun looneisen woensdag hebben geleid, hebben donderdag een brief overhandigd aan de minister van Bosbeheer en Grondbeleid, Diana Pokie. De ondervoorzitter van de personeelsbond, Dino Souprayen, zegt dat de wensen in de brief niet over looneisen gaan. Deze zaak is inmiddels bij de rechter in behandeling. Waar het nu omgaat, betreft het gedeelte van de cao en wel specifiek om het niet financieel deel van de arbeidsovereenkomst, zoals de rechten en de plichten van de werknemers. “In principe hadden we dit deel al afgerond, maar het kon nog niet worden getekend. Hierna wilde de nieuwe directeur het stuk laten tekenen, maar er vond een wisseling van ministers plaats. Souprayen geeft aan dat nu een concept bij de minister ligt, omdat een bestuur nog ontbreekt. Toch vraagt Souprayen om aandacht voor deze zaak om dit gedeelte af te ronden.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: