Opgeruimd staat netjes

Dagblad Suriname belichtte op 9 september jongstleden de vuilstortplaats op de hoek van de Hofstraat en Drambrandersgracht. Een buurtbewoner, die fel van leer trok tegen deze wantoestand: “Het doet mij goed dat de troep is opgeruimd. Ik juich het toe dat er sierpalmen zijn geplant. Het kan de buurt opfleuren.”

Het verzorgen

“Ik zeg kan, omdat het lang niet zeker is dat de palmen voorspoedig zullen groeien. Om te gedijen, zullen zij verzorgd en gewaterd moeten worden. Ik verwacht niet dat de regering, die geplaagd wordt door 1.001 grote problemen, deze zorg naar behoren zal uitvoeren. Ik denk ook niet dat de buren een hand zullen uitsteken, want zij missen het juiste karakter. Het lijkt mij het best dat het Albina Taxi Collectief deze taak op zich neemt om haar standplaats te verfraaien en daarmee zichzelf, de buurt en het land een dienst bewijzen.”

 HD

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: