In woning aangetroffen dode man (59) pleegde zelfmoord

De 59-jarige Dewanand Changoe die dinsdagmiddag 15 september dood werd aangetroffen in zijn woning te Livorno blijkt zichzelf van het leven te hebben beroofd, zo meldt het Korps Politie Suriname zaterdag,

Het lichaam van Dewanand Changoe werd aangetroffen met schotwonden. Een ingeschakelde arts stelde zijn dood officieel vast en in opdracht van het Openbaar Ministerie werd het lichaam voor obductie in beslag genomen.

Uit het ingesteld tactisch- en technisch politieonderzoek en gerechtelijke sectie is niet gebleken, dat de heer Changoe om het leven is gebracht. Hij heeft ervoor gekozen om zelf uit het leven te stappen, aldus de politie. 

Zijn lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie, door de politie, afgestaan aan de nabestaanden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: