CIC verhoogt voorlopig geen prijzen

De Consolidated Industries Corporation NV, de producent van onder andere de schoonmaakmiddelen Ozon, Sun en Klinol heeft bekendgemaakt dat zij de prijzen voorlopig niet zal verhogen.  “Aan al onze klanten, CIC is een stonfutu binnen de Surinaamse samenleving en het symbool van het “Sranan Sani, Wi Sani” gevoel. De mooie, maar ook de moeilijke tijden hebben wij reeds 52 jaar samen meegemaakt en wij begrijpen hoe onzeker onze samenleving zich nu voelt”, zegt het bedrijf. “Velen zijn bezig om na te gaan hoe de komende periode zo goed mogelijk door te kunnen komen, alleen of samen met de familie. Het CIC-assortiment vervult hierbij een belangrijke rol. Wij zijn ervan overtuigd dat door elkaar te helpen, wij ook deze keer samen door de moeilijke tijden heen zullen komen. Wij hebben daarom besloten om de verhoogde kosten te dragen en de prijzen van onze schoonmaakmiddelen voorlopig niet te verhogen. Wij hopen hiermee de gemeenschap wat verlichting te bieden. CIC is producent van de zeer bekende merken Ozon, Sun en Klinol”, aldus de directie van CIC in haar bekendmaking.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: