‘Gelukkig Zijn’ gezongen door Kevin Cruickzz

Het nummer ‘Gelukkig Zijn’, is gezongen door de artiest Kevin Cruickzz en is ook al uitgebracht. Dagblad Suriname verneemt het volgende hierover. Artiest Kevin Cruickzz heeft zich aangesloten bij N-joy music. Kevin Cruickshank beter bekend als Kevin Cruickzz of MC K-C, is een Surinaamse rapper/Host van Javaanse/ Indiaanse/ Chinese afkomst. Het nummer ‘Gelukkig Zijn’ is een samenwerking geweest tussen Kevin Cruickzz en N-joy music. Het muzikale deel is gedaan in N-joy music studio en de productie door K-mac, videoclip door Sallo. N-joy music & Chiq Entertainment hebben achter dit project gestaan. Akash Patti geeft aan, ‘N-joy music studio staat open voor alle Surinaamse en of internationale artiesten. Voor informatie kan contact opgenomen worden via [email protected] ‘Gelukkig Zijn’ is goed ontvangen door het publiek. Dit is te merken aan de positieve reacties van vele muziekliefhebbers over de clip op You Tube.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: