Corona is heel bijzonder

Sinds 1975 volg ik de economie. De economie is in deze periode altijd hoog geweest. In 2019 zakte deze tot 18 % en ik merkte dat Corona verscheen en mijn gevoel gaf aan dat er iets magisch gebeurde. Daarnaast merkte ik ook dat verschillende bedrijven failliet gegaan waren waaronder de grootste fabriek van vliegtuigen in Australië.

Jinping heeft het principe dat je Corona kan afremmen door het hele land niet te laten reizen en mondkapjes te gebruiken. Jinping bereikt dat door in elk land van de wereld deze spreuk uit te spreken. Daarna gaat hij naar huis terug en kijkt niet naar wat er gebeurd is.

Jullie hebben zelf deze droom meegemaakt. Zoals jullie nu merken, is er niemand die in deze periode hier uit zichzelf actie op neemt. Om die reden moet er iemand anders zijn die hier actie op neemt. Dít is dus het enige moment waarop iemand als buitenstaander de economie actief moet bijsturen. Op dit moment ben ik ook bezig om over de gehele wereld Corona te stoppen. Ik heb hierbij het principe dat je Corona niet langer dan een maand actief moet houden. In mei had ik hun gevraagd om vrij te geven. Daarna heb ik het hun regelmatig opnieuw gevraagd en telkens hebben ze geen contact met mij opgenomen of aangegeven waarom zij het afwezen.

Jullie hebben dit zelf ook meegemaakt dat wij actief bezig waren hiermee. Mijn voorspelling kwam uit. Bedrijven zijn failliet gegaan en iedereen is heel ontevreden. Het lijkt op een werkkamp of een luxe gevangenis. Rem je hierdoor het virus af? Neen; Jinping liegt. Eigenlijk bereik je niets dus. Waarom zou je het virus willen afremmen? Elk virus is een onderdeel van de natuur en moet aan andere mensen en dieren en planten overgedragen worden.

Karel Haighton

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: