Videoclip ‘Met Jou’ over liefde en frontliners Covid-19

De videoclip genaamd ‘Met Jou’ heeft betrekking op de Covid-19 situatie. Dagblad Suriname verneemt het volgende. ‘Met Jou’ is op 19 september jongstleden uitgebracht. De artiesten Sally ,  Rocheteau ,  Kevin Cruickzz hebben hieraan gewerkt. Het muzikale gedeelte is gedaan te N-Joy Music Studio, videoclip gedaan door Backbone Productions. Gilly’s Entertainment & N-Joy Music Studio hebben achter dit project gestaan. ‘Het is een clip die het werk van de frontliners ( ambulance team) uitbeeldt. Daarnaast over liefde. Kortom ook de frontliners hebben liefde nodig. Hoewel zij extra hard werken met de huidige situatie. Aan het eind raakt een van de frontliners besmet in de clip. Hierbij komt naar voren het risico van het vak’ zegt Akash Patti van N-Joy Music Studio. De videoclip staat op de youtube channel van N-joy Music. Aan alle muziekliefhebbers wenst het team, veel luister- en kijkplezier toe. En tot slot hun boodschap naar de samenleving toe, Stay Safe.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: