Top model Renato Sewratan over huidige situatie

Het Surinaams top model Renato Sewratan is bekend van de reclames van Boutique Replay. Dagblad Suriname verneemt het volgende van Renato. Met de huidige situatie rond Covid-19 is het belangrijk om op de hoogte te blijven van alle protocollen en ze ook na te leven. Veel kunnen we daar niet aan doen. Het is gewoon dat men zich aan de regels houdt, anders ben je in overtreding. Nuchter blijven, gezond eten, genoeg sporten. Zodoende is het voor hem: 3 tot 4 keer per week 5 km hardlopen en nog oefeningen erbij. Momenteel is hij niet het gezicht van de kledingzaak. Wel is hij bij Instyle Optics als fotomodel maar hij heeft daar nog geen officiële verbintenis. ‘Het aanbod om te modelleren is momenteel gedropt vanwege Covid-19. Alle branches voelen het, althans dat hoor ik heel vaak. Er is momenteel niet veel te doen. We duimen met ons allen dat de Covid-19 situatie snel achter de rug is zodat we wederom op een normale tour kunnen draaien’ aldus Renato. Maar zo het einde is nog lang niet in zicht. Dus houdt u zich allemaal aan de covid-19 protocollen.

Boodschap bestemd voor de opkomende modellen

Het is geen makkelijke wereld vandaag de dag; je moet er heel hard voor werken. De audities zoals internationaal geweest, ervaring doe je op van auditie naar auditie. Soms 4 tot 5 audities per dag en dat betekent nog niet dat je gekozen wordt of bent. Het is altijd blijven hosselen, het is niet altijd glitter en glamour. Het is niet alleen mooi zijn en thats it, nee je gaat er keihard voor moeten werken. Dat hebben alle topmodellen gedaan in de hele wereld en geluk speelt daarbij ook een grote rol.

Top model

Hij is al zeker 15 jaar actief in de modellenwereld en heeft zowel Nationaal als Internationaal Campagnes mogen doen. Enkele hoogtepunten hierbij zijn: studie in Amsterdam op Tony Jones Model Management. In Suriname aangesloten bij Creativity United, Barbados Fashion Week en nog veel meer. Zijn boodschap naar opkomende modellen is, men moet actief te werk gaan waaronder bedrijven bezoeken en benaderen. Daarnaast doorzetten en niet opgeven. Het is namelijk zo dat bedrijven aangeven dat ze een klein budget hebben maar de consument ziet  het model. Renato die altijd positief is en blij is, gaat erop uit om de filmindustrie te bereiken en hij mikt op een platform in het Caribisch gebied. Het unieke hierbij is dat hij nooit heeft getracht en wenst deel te nemen aan contest. Hij gaat ervan uit dat er met schoonheid geen competitie kan worden gehouden want dat is een ieder op zijn of haar manier. Zijn focus is trainen;  Renato is ook voedingspecialist.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: