Artiest Sumarai zijn carrière

Een van de artiesten in de huidige muziekwereld is Sumarai. Dagblad Suriname verneemt het volgende. Sumarai is momenteel druk bezig met een zomerhit. Het nummer ‘Bende Feni’ is zijn recente hit. De artiest heeft met succes de muziekformatie Vliet opgericht. Vanwege de huidige Covid-19 situatie moeten zij het rustig aan doen maar ze werken wel heel actief in de studio. Sumarai werkt graag samen met andere artiesten en deze samenwerking gaat de goede kant op. Mc Vuure is belast als promotion. Sumarai pleit ervoor zodat hij meer bekendheid kan krijgen en zijn fans daardoor ook veel meer naar zijn muziek gaan luisteren. ‘Bende Feni’ is te beluisteren op alle platforms. De artiest zal komende week zijn nieuwste single droppen. Aan zijn fans en overige muziekliefhebbers zegt de artiest: ‘be safe, al wat er ook gebeurt, tang na oso.’.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: