De carrière van artiest Youngest

De artiest Youngest is momenteel druk bezig in de studio. Dagblad Suriname verneemt het volgende over hem. Een recente single van hem is ‘Summerbaby’. “Youngest” is zijn artiesten naam. Bakaa Boi is zijn inspiratie omdat hij zich kan terugvinden in de muziekstijl van Bakaa Boi. Daarnaast speelt ook het feit dat hij vaker met Bakaa boi in de studio kan samenwerken. Het geheel vindt plaats onder leiding van Digital Vincent als producer. Naar eigen zeggen is hij het nieuwe gezicht van de jeugd. Jongeren luisteren graag naar zijn muziek. Hij heeft een aparte stijl, is een bescheiden artiest en wil de top bereiken in de muziekwereld. Het is in zijn planning om vaker muziek te maken met andere artiesten en zodoende ook van hen wat te leren. Ondanks de huidige situatie Covid-19 heeft hij de kans gehad om aan drie nieuwe projecten te werken. Producer Digital Vincent en Mc Vuure doen samen aan promotie, om de artiest te steunen zodat hij op een bepaald nivo kan komen zoals overige artiesten. ‘ Uiteraard is het zijn doel om meer te bereiken op dit gebied maar neks no abi  haast, wij doen het langzaam maar zeker’ aldus de zanger.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: