VHP Haaglanden en Het Diaspora Ondernemershuis doen een geste aan de first lady van Suriname.  

Mevr. Mellisa Santokhi-Seenacherry, de first lady van de Republiek Suriname, die momenteel in Nederland vertoeft voor privé doeleinden kan er niet onderuit dat instellingen en organisaties, ook van uit het bedrijfsleven, kennis met haar willen maken.  

Met de regering Santokhi-Brunswijk aan het roer is er veel meer sympathie en betrokkenheid ontstaan  van organisaties en de diaspora met Suriname. 

Zo ook heeft de organisatie VHP Haaglanden en Het Diaspora Ondernemershuis, die al jaren Suriname een warm hart toedraagt, een bezoek gebracht aan de FirstLady op de Surinaamse Ambassade te Den Haag.  
VHP Haaglanden en het ondernemersclubje geven aan vaker hulp en ondersteuning te bieden aan het moederland. 

Er werd een geste van 2 laptops, 22 Ipads en 2000 schriften gedaan. 

First lady Mellisa Santokhi-Seenacherry was heel blij met dit gebaar en zei dat dit zeker goed uitkomt, vooral in deze tijd waar veel studies digitaal en online gebeurt, doelende op de Ipads en laptops. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: