Minister Riad Nurmohamed; Er is wel gefeest in mei maar de leningen zijn niet betaald

De minister van Openbare Werken, dr. Riad Nurmohamed heeft vandaag in het parlement aangegeven dat er grote achterstanden zijn in betalingen van aannemers en dienstverleners die projecten uitgevoerd hebben voor OW. Vanaf 2013 zijn aannemers niet betaald. Enkele personen zijn betaald. Maar vele achterstanden in betalingen zijn op te merken. Die trend zette zich voort tot na de verkiezingen. Die stapel heb ik meegenomen. Vellen genoeg en niets is betaald geworden. De bewindsman toonde een groot aantal documenten aan het parlement. “Gelukkig heb ik een pick-up gehad, om ze te sjouwen, want het is heel zwaar” verzuchtte de minister. De schulden lopen op tot 500 miljoen. Ik ga aangeven wat de aanleiding is geweest dat sommige projecten zijn gestopt. Natuurlijk als er niet betaald wordt gaat de ondernemer stoppen. Er is flink gefeest en verdeeld in mei maar de schulden zijn niet betaald.

Leest u uitgebreid hierover in de Zaterdagse printeditie van Dagblad Suriname

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: