Herexamens voor leerlingen VOJ Albina van start

Na de afgelopen examenperiode is het nu tijd voor de herexamens. Leerlingen van VOJ Albina, die voor herexamens in aanmerking kwamen, zijn direct verder begeleid door de docenten, vertelt docent Idris Fredison. De herkansingsperiode is van 16 tot en met 18 september. Uit een totaal van 44 leerlingen slaagden 17 en haalden 16 het jammer genoeg dit jaar niet. Voor 11 leerlingen gloort er hoop. Deze 3 dagen bepalen zij of ze doorstromen of toch het jaar opnieuw zullen moeten doen. De leerkracht laat weten dat de school trots is op de leerlingen. “Vanwege strenge Corona-maatregelen waren de examenkandidaten van het district Marowijne afgelopen augustus niet in de gelegenheid om op school  begeleid te worden naar de examens toe voor het vwo, Havo, Natin (VHN). Toch heeft 30 procent het door zelfstudie kunnen halen en komt 25 procent in aanmerking voor een herkansing. Daar zij wij trots op”, besluit Fredison.


RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: