Goede en slechte tijden zijn onderdeel van het leven

“Met mondkapjes leven, maak ik wel voor het eerst mee”

“Goede en slechte tijden zijn onderdeel van het leven.” Dit zegt een marktverkoopster met 30 jaren ervaring op de markt van Nieuw Nickerie. De senioren verkoopster stelt op de vraag van Dagblad Suriname dat zij niet mag klagen. “Ik mag niet klagen. We doen moeite en het gaat toch wel. Ik verkoop al 30 jaren hier op de markt van Nieuw Nickerie. Je moet dankbaarheid tonen als mens. Er is veel veranderd in die 30 jaren. Maar ik stond er altijd bij en heb alles meegemaakt. Ja, het Coronavirus was er niet al die jaren. Met mondkapjes leven, maak ik voor het eerst mee.” De verkoopster biedt traditionele lekkernijen voor de verkoop aan bezoekers van de markt. “Niet alles maak ik zelf. Nu kan ik steeds minder. Die bojo en cake maak ik wel nog steeds zelf. Ik zou zeggen aan eenieder om geen hoop te verliezen. Het komt uiteindelijk wel goed.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: