Barka’s Tazza Band over huidige situatie en meer

Een van de tazza mix brassbands in Suriname is “Barka’s Tazza Band”. Dagblad Suriname verneemt het volgende over deze groep. Barka’s Tazza Band bestaat  nu al 13 jaren en de groep telt 10 leden. Het jongste lid is 12 jaar en de oudste deelnemer is 37 jaar. De groep doet ook aan de welbekende  “Londwa Ke Naach”. Zij hebben deelgenomen aan het KPS Brassband- en Tazza spektakel in 2017 en zij behaalden de 2de plaats. Zij bedanken middels deze al hun trouwe sponsoren. De groep is momenteel, net als voorheen, weer beschikbaar voor alle feestelijk aangelegenheden. Voor informatie en boekingen is de groep te bereiken op 8639365.

COVID-19 situatie

Gedurende deze periode heeft de groep weinige aangelegenheden waar zij kunnen musiceren. En als zij ergens worden uitgenodigd voor een optreden is het met inachtneming van de COVID-19 maatregelen. De groep gebruikt deze periode voor onderhoud van hun instrumenten. Zij verwachten namelijk binnen niet al te lange tijd een verbetering van de COVID-19 situatie en dan volgt zeer zeker weer een drukte van jewelste met hun optredens

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: