Opening zittingsjaar Hof van Justitie zal aangepast plaatsvinden

De waarnemend president van het Hof van Justitie, Iwan Rasoelbaks, heeft in een schrijven aan de Surinaamse Orde van Advocaten medegedeeld dat de buitengewone openbare zitting in verband met de opening van het zittingsjaar 2020-2021 op aangepaste wijze zal plaatsvinden. Was het zo dat jaarlijks alle leden van de Surinaamse Orde van Advocaten werden uitgenodigd voor het bijwonen van deze buitengewone openbare zitting en de daarbij behorende receptie, zal dit jaar slechts een beperkt aantal personen worden uitgenodigd voor de opening van het zittingsjaar. De gebruikelijke receptie zal ook worden afgelast. Noodgedwongen door de Covid-maatregelen zal alleen het bestuur van de Surinaamse Orde van Advocaten worden uitgenodigd voor de bijwoning van deze buitengewone openbare zitting.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: