Nieuwe single door muziekformatie Hot Fire

De muziekformatie Hot Fire staat gereed met hun nieuwste single. Dagblad Suriname verneemt hierover het volgende. Na het nummer ‘Hot Fire sowsu’ zal de muziekgroep van de week nog hun nieuwste single lanceren. Met de huidige situatie zijn de artiesten, leden van de groep, door blijven werken in de studio. Er is al veel werk verzet voor een album zegt de leider aan MC Vuure. Hot Fire is een formatie afkomstig uit Drepada uit het district Brokopondo. Het doel van de groep is om jongeren van het dorp te ondersteunen. Dit niet alleen bij het feesten maar ook door een bijdrage te  leveren middels diverse projecten die ze uitzetten. Ze staan gereed om meer te doen in en voor het district. “Geen paniek fans, wat God doet kan je niet stoppen maar blijf toch werken zodat we betere tijden tegemoet kunnen gaan. Het werk gaat normaal door ondanks de Covid-19 situatie. Standbye voor Hot Fire band en blijf ons volgen” is hun boodschap.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: