Zangeres Norma Sante komt met haar nieuw album en meer

De zangeres Norma Sante werkt heel hard aan haar nieuw, album genaamd “Tjokou Tjokou”. Dagblad Suriname verneemt het volgende hierover. Als zangeres zat zij een tijdje stil en nu pakt zij het weer op. Haar carrière begon middels samenwerkingen. Een moment van doorbraak dat onvergetelijk is voor de zangeres, is het samengaan met Naks Kawina Loco. Momenteel is ze een samenwerking aangegaan met Asopropo-band. Het nieuwste album is slechts te beluisteren via Trackdrip. Het gaat om vijf songs. Ook is zij druk bezig met gesprekken te voeren met MC Vuure. Zulks met als doel om haar album de juiste richting te laten opgaan. Zij wil hiermee meer bekendheid  geven aan de stijl welke te beluisteren is op haar nieuw album. Met de komst van Covid-19 is het voor vrijwel de gehele entertainment wereld heel erg zwaar om te kunnen overleven. Maar zij is voorstander ervan om de fans te laten genieten van mooie muziek en zoals het voorheen al het geval was, daardoor de nodige warmte, liefde en power te ontvangen van het publiek. Zij wenst alle muziekliefhebber veel luisterplezier toe en zegt  ‘Gado na basie zo langa ye tang bribi’

Khoesiaal P.      

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: