Wegomlegging rond presidentieel paleis vanwege bezoek Amerikaanse minister Pompeo

In verband met het bezoek van de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Michael Pompeo donderdag, zal er een wegomlegging zijn rond het presidentieel paleis van 13:00 uur tot 19:00 uur, zo meldt de Communicatie Dienst Suriname. 

Het gedeelte rondom het Onafhankelijkheidsplein, het Kabinet van de President en het ministerie van Buitenlandse Zaken, Internatinal Business en Internationale Samenwerking wordt autovrij gehouden van 06:00 uur tot 19:00 uur.

De wegomlegging omvat:

  1. Van Sommelsdijckstraat / Kleine Waterstraat
  2. Kleine Waterstraat / Van Roseveltkade
  3. Van Roseveltkade / Grote Combeweg
  4. Mirandastraat – Mr. F. Lim a Postraat
  5. Watermolenstraat – Mr. F. Lim a Postraat
  6. Wulfingstraat / H. Arronstraat
  7. Wulfingstraat / Van Roseveltkade

Personen die in een van deze straten wonen of werken wordt gevraagd niet ter plekke te parkeren. Deze straten zullen zoveel mogelijk autovrij gehouden worden. In belang van de veiligheid zal een voertuig, indien deze er toch geparkeerd staat, weggesleept worden door een sleepwagen naar de plaats van berging. 

Op de totale gemeenschap wordt het beroep gedaan gebruik te maken van alternatieve routes.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: