Plooien vissers en dc Nickerie gladgestreken

De plooien tussen de vissers en de districtscommissaris van Nickerie, Senrita Gobhardan, zijn gladgestreken. De vissers hebben ruim een week terug protesten gehouden bij het commissariaat, omdat ze geen toestemming hadden om te gaan vissen in het weekend tijdens de lockdown. Na een bijeenkomst afgelopen maandag hebben beide partijen een oplossing bereikt. De vissers mogen nu wel vissen. “Wie geen vergunning heeft, moet dat wel aanvragen”, onderstreept Gobhardan tegenover Dagblad Suriname. Ze zegt dat de vissers ook volop worden ondersteund door het Nationaal Leger, dat nu zichtbaarder is geworden in het rijstdistrict. “Onder andere dragen ze bij aan het veilig houden van het district”, zegt de burgermoeder. Ze is blij met de ondersteuning van het Nationaal Leger.

Seshma Bissesar

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: