Man (59) dood aangetroffen in zijn woning te Livorno met schotwonden

Het Korps Politie Suriname bericht woensdag, dat de 59-jarige Dewanand Changoe dinsdagmiddag dood is aangetroffen in zijn woning. De politie van het bureau Livorno ging naar de woning na een ontvangen melding. 

Het lichaam van Changoe vertoonde schotwonden. Een ingeschakelde arts stelde zijn dood officieel vast. Het lijk is in opdracht van het Openbaar Ministerie in beslag genomen. Er werd een vuistvuurwapen ter plaatse aangetroffen dat ook in beslag is genomen door de politie. 

De afdeling Kapitale Delicten en de Forensische Opsporingsdienst van de politie zijn bezig met het tactisch- en technisch onderzoek in deze zaak. Het is voor de politie nog niet duidelijk of het gaat om een misdrijf of zelfdoding.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: