Lions Club Commewijne School Excellence Award

Lions Club Commewijne heeft de beste van de beste leerlingen op de scholen in Commewijne in de bloemetjes gezet. Dagblad Suriname verneemt het volgende hierover. Het gaat om een jaarlijks terugkerend project. Ashwien Gangadin, Club President, zegt dat dit project is geïnitieerd om de leerlingen in Commewijne te stimuleren tot betere schoolprestaties. De leerlingen met de allerhoogste score kregen als aanmoedigingsprijs een waardebon om schoolspullen aan te schaffen, er zijn ook motivatie speeches gehouden door de leden van Lions Club Commewijne. Van de 22 GLO-scholen, 5 LBO-scholen, 5 MULO-  en 3 VOS-scholen hebben in totaal  49 leerlingen een prijs ontvangen. De Club bedankt alle leerkrachten en overige personeelsleden van de verschillende scholen voor hun inzet, en voor het feit dat zij ondanks deze moeilijke periode van de Covid- 19pandemie gezorgd hebben voor een goede prestatie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: