Faried Pierkhan doet aangifte tegen Raoul Hellings

Door directeur Faried Pierkhan van Fafam Publishing NV als uitgever van Dagblad Suriname, is een klacht gedeponeerd bij de procureur-generaal (pg) tegen Raoul Hellings, inspecteur van politie bij het Korps Politie Suriname. Door Hellings wordt via zijn Facebookpagina een bericht verspreid, waarbij ver bezijden de waarheid wordt beweerd dat Pierkhan adviseur is van de president tegen een betaling van SRD 25.000 per maand. Pierkhan stelt daadwerkelijk adviseur te zijn van de president, maar pro Deo. Hij ontvangt geen cent salaris, schadeloosstelling, vervoerstoelage of enige andere vorm van vergoeding.

Door deze lasterlijke en ongefundeerde aantijgingen van Hellings, ondervindt Pierkhan erg veel last en hinder in zijn beroepsaangelegenheden en vroeg hij de pg een strafrechtelijk onderzoek te starten tegen Raoul Hellings, en de daartoe geëigende maatregelen tegen hem te nemen, zodat dit ongewenst en strafwaardig gedrag van hem tot het verleden gaat behoren.

Inmiddels is Pierkhan al verhoord door de afdeling Onderzoek in Politiezaken en verwachtbaar is dat Hellings binnenkort zal worden verhoord.

Hellings, die de bui al voelt hangen, reageert via zijn Facebook-account en beweert dat hij “Pierkhan op de korrel heeft genomen en de pg, die zal alles wat in zijn vermogen ligt, gebruiken om mij een hak te zetten nadat ik kritiek heb geleverd op zijn beleid”. Het komt niet bij Hellings op dat hij niet ongestraft iemands naam door het slijk kan halen. In plaats van te corrigeren, doet hij hetzelfde met de pg.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: