Asgar Koster over de huidige situatie & meer

Asgar Koster behoort tot de groep van Surinaamse populaire veelzijdige artiesten. Dagblad Suriname verneemt het volgende over Koster. Hij is professioneel al 6 tot 7 jaren actief in de muziek scene. Muziek is voor hem hedendaagse fulltime job. Het werken voor de komst van de problemen rond de Covid-19 situatie was gemakkelijker. Hij is multi-instrumentalist, producer en lid van de band Neo Souls. “Met de band had ik zeker een aantal optredens per week. Met de huidige situatie is het tal van optreden geannuleerd. Mijn wijze van aanpak van de huidige situatie in de muziek scene is echt creatief bezig zijn, zodoende meer in de studio. Het is dus bezig zijn met het maken van arrangementen voor Surinaamse en buitenlandse artiesten. De boodschap naar artiesten is om creatief te zijn. Bekijk de opties om met je talenten en kunsten toch nog aan geld te komen, want wij weten helaas niet wanneer dit genormaliseerd zal worden. Zo creatief mogelijk zijn. Ik heb namelijk me studio bezigheden (ASKO Productions) en nu kan ik meer tijd besteden daaraan. Het land zit ook in financiële problemen, ik wenste wel dat er wat geregeld zou kunnen worden voor de artiesten en muzikanten die afhankelijk zijn van optredens op feestjes etc. We zien dat het niet zo is, maar we moeten positief blijven” aldus Koster

Koster heeft recentelijk zijn lang gekoesterde wens middels zijn album Good Times kunnen realiseren. Hij had dit plan al jaren op zijn ‘bucketlist’. Een reggae-riddim met een keur van topartiesten. Het album van Asgar is goed ontvangen door het publiek. Er zijn enkele nummer 1 hits ontstaan uit dit album op diverse radio stations. Daarnaast volgen er nog meer clips van songs uit Good Times.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: