Signaal uit de entertainment wereld betreffende Covid-19

De entertainment wereld ligt nog steeds lam vanwege de Covid-19 situatie. Dagblad Suriname verneemt dat er momenteel een signaal naar buiten is gestuurd en wel middels middels het volgende bericht. “Mijn profiel wordt 7 dagen rood verlicht. Ik ben solidair met de rest van mijn broers en zussen in de evenementen- / muziek- / film/ amusement industrie die buiten onze schuld om momenteel zonder werk zitten.  De meesten van ons hadden tot  de intrede van het Covid-19 virus het punt bereikt waarop we de kost konden verdienen met wat we graag deden. Het is als het ware een belediging om nu te zeggen “zoek gewoon een andere baan”, want dat werkt hier niet echt. We hebben jarenlang onze bedrijven vanaf de grond opgebouwd. De tijd, geld, meer tijd, meer geld en constant slijpen aan onze vaardigheden hebben ons tot dit punt gebracht.  Als we falen, zou dat moeten zijn omdat WIJ de storing hebben veroorzaakt en niet omdat we gedwongen worden te worden stilgelegd zonder enige vorm van hulp. Dit is onze passie.  Ons levensonderhoud.  Dit is onze droom. The Dream is om te doen waar je van houdt voor de kost.  We hebben dat bereikt en zullen doorgaan met het maken en ondersteunen van kunst en ALLE makers daarvan.  Ik kan me geen wereld voorstellen zonder kunst / muziek / evenement /.  Kunt u ???  Deel alsjeblieft.  #WeMakeEvents #WeAreEvents. Dit wordt namelijk verspreid. De populaire Dj Gilly Gonzales heeft de boodschap ook ontvangen en uitgevoerd. Het is duidelijk te zien aan zijn Instagram profiel. Hij hoopt dat de collega’s uit de entertainment industrie deelnemen aan het gebeuren.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: