Politie arresteert man (32) die vuur opende op twee mannen

Leden van het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) van het Korps Politie Suriname hebben afgelopen zondagochtend de 32-jarige I.P. te Kasabaholo aangehouden. De man had schoten afgevuurd in een gevecht op twee mannen, zo bericht het Korps Politie Suriname dinsdagavond.

K.A.(33) liep een schotwond op aan zijn rechter bovenarm en K.B.(33) aan zijn rechter dijbeen.

Uit het voorlopig politieonderzoek blijkt, dat de twee slachtoffers verwikkeld waren geraakt in een gevecht met de verdachte, die op een moment met een vuistvuurwapen op ze heeft geschoten. De twee slachtoffers werden in een  ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Het wapen waarmee verdachte P. op de twee slachtoffers heeft geschoten is nog niet achterhaald.

P. is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet door de afdeling Kapitale Delicten.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: