Amzad Abdoel nu lid Staatsraad

Amzad Abdoel, gewezen NDP-fractieleider in het parlement en ook nog gewezen voorzitter van de vaste parlementaire commissie Financiën, is gisteren beëdigd als lid van de Staatsraad. Abdoel, die bij de afgelopen verkiezingen met 117 stemmen grandioos door de kiezers in Wanica is afgewezen, is voorgedragen door de Nationale Democratische Partij (NDP). Abdoel heeft zich enorm impopulair gemaakt door steeds de regering Bouterse te beschermen tegen haar financiële wanbeleid en alles wat krom ging, goed te spreken. Zo staat hij bekend om zijn uitspraken, waarbij hij meerdere malen voor de verkiezingen van 2015 de verzekering heeft gegeven dat de Surinaamse munt nimmer een devaluatie zou krijgen. Wat wij uiteindelijk wel kregen, is een zware devaluatie met ruim 400%. (foto: Regilio Derby – tekst: FR)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: