Videoclip met dansact First lady Melissa Santokhi-Seenacherry gaat viraal

Op zaterdag jongstleden heeft de Communicatie Dienst Suriname, CDS, bij haar updates een videoclip gelanceerd. Het ging daarbij om de felicitaties van de First Lady van onze Republiek Suriname aan de VOJ geslaagden. Onze First lady, Melissa Santokhi-Seenacherry, heeft op een unieke manier haar felicitaties en de beste wensen voor de vakantiemaand overgebracht aan de leerlingen. Er is daarbij een dansact gedaan. Zulks, op een van de populaire hit tunes van de wereldbekende app Tik Tok. De clip wordt steeds gedeeld, het gaat viraal en een aantal enkele Surinamers hebben ook heel sportief hun reactie gegeven. zo bijvoorbeeld:  R., die zei:  Mooie first lady met een mooie boodschap voor de leerlingen; D. schreef: ze doet haar best a la Michele Obama, een rol model heeft onze jeugd zeker ook nodig;  N. schreef : Leuk idee,. Fantastisch. Zij geeft op haar eigen wijze inhoud aan haar rol; K. scheef: Zo leuk! Ze heeft echt haar eigen stijl. Mooi hoor. Dansact in de clip start met de woorden van de First lady, in de vakantie kunnen we niet veel samen doen maar dit kunnen we wel samen doen, will you join me?  En ze eindigt al dansend met de woorden: “Een fijne vakantie!”

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: