Sonu Sood lanceert een studiebeursprogramma

Vanaf het begin van de landelijke lockdown hielp Bollywood-acteur Sonu Sood migrerende arbeiders die in verschillende delen van het land vastzaten om hun huizen te bereiken. Hij begon op verzoeken in te gaan van mensen die in deze periode hulp nodig hadden uit verschillende delen van het land. Hij heeft ook studenten geholpen die buiten het land vastzaten om hun geboorteplaats te bereiken. Nu heeft de acteur zijn aandacht gevestigd op een nieuw onderwerp dat zijn aandacht heeft getrokken. Nu de onderwijsinstellingen virtueel worden, kunnen verschillende kansarme studenten hun collegegeld niet betalen of hebben ze geen geld om middelen te kopen om de online lessen bij te wonen.

Om deze kansarme studenten te helpen, heeft Sonu Sood een studiebeursprogramma gelanceerd in de naam van zijn overleden moeder, dat hulp zal bieden aan kansarme studenten voor hoger onderwijs. In een gesprek met een dagblad zei Sood dat hij de benarde situatie heeft gezien van de kansarmen die worstelen om voor het onderwijs van hun kinderen te zorgen. Hij zei dat hij banden heeft met universiteiten in het hele land om beurzen aan te bieden onder de naam van zijn moeder, professor Saroj Sood. De moeder van de acteur gaf gratis les in Moga en had hem gevraagd haar werk voort te zetten.

De beurs is beschikbaar voor onder meer geneeskunde, techniek, kunstmatige intelligentie, robotica en automatisering, cyberbeveiliging, datawetenschap, mode, journalistiek en bedrijfskunde. De acteur zei dat studenten uit gezinnen met een jaarinkomen van minder dan Rs 2 lakhs de beurs kunnen aanvragen. De enige voorwaarde is echter dat de studenten een goede academische staat van dienst hebben.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: