Navien Sardjoe doet officieel intrede in Sweet melodies Forever

Baithak Gana-zanger Navien Sardjoe is momenteel officieel lid van de muziekformatie: “Sweet melodies Forever”. De groep verwelkomt hun nieuwste lid. Dagblad Suriname verneemt van zanger Navien Sardjoe het volgende. “Sinds december vorig jaar ben ik als invaller begonnen met optreden in SMF. Recentelijk is mij gevraagd om als lid van de band mijn bijdrage hierin te leveren. Als één van de meest succesvolle en invloedrijke muziekformaties van Suriname heb ik deze uitnodiging als een bijzondere eer ontvangen en ik heb de aanbieding geaccepteerd. Ik volgde de band altijd via Facebook en ik wou ook heel graag deel uitmaken van de groep aangezien de muziekstijl die de band presenteert mij altijd heeft aangetrokken. Het is dus een heel goede gelegenheid om hierdoor mijn eigen doelen te bereiken via SMF. Na een aantal gezamenlijke optredens met deze muziekformatie weet ik dat ik mijn draai heb gevonden en ik heb dan ook besloten om de groep nu als een vast lid te joinen. Deze band heeft een aantal jonge muzikanten die vrijwel altijd op eigen wijze experimenteren op hun muziekinstrumenten en zodoende hebben zij ook de vrijheid om nieuwe stijlen te ontwikkelen. Dit is heel wat anders dan bij de andere muziekformaties. Aangezien ik veel baithak gana zing worden deze experimenten zeer positief verwelkomd door de fans. De bedoeling is ook om hierdoor de baithak gana een push te geven, zulks voor het behoud van onze cultuur. Er zijn immers in Suriname wel veel chutney zangers, maar de echte baithak gana zangers zijn er eerlijk gezegd nog heel weinig. De ervaringen tot heden zijn wel zeer positief en leerrijk. Ik heb veel mogen leren van de band en omgekeerd heeft de band heel veel aan mij als het specifiek om baithak gana gaat. Er is een goede sfeer en ook een heel goede samenwerking onderling. Ook gezelligheid en discipline zijn van top binnen de groep. Het doel is om als  een team te werken aan de opbouw van de band want alleen op deze wijze kan je naar een hoger nivo opklimmen. Voor meer updates over mijn projecten kunnen de mensen mijn Facebook page N-Vien Sardjoe volgen” aldus de zanger. Hij wordt ook wel de Baithak-killer genoemd.

Sweet Melodies Forever is een allround semi-orchest die alle muziekstijlen ten gehore brengt. De groep telt 8 leden; daarvan zijn er drie zangers: Shaniel Nanhoe, Rinish bhagwandien en Navien Sardjoe.  De andere leden zijn Kishan Dhanes, Santosh Bhairo, manager Deepak Bidesie en de bandleider Mahes.R., dhol speler Shaniel Khoenkhoen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: