Artiest Triple S motiveert liefhebbers met nieuw nummer “Prani”

De populaire artiest Triple S heeft zijn nummer “Prani” gelanceerd. Dagblad Suriname verneemt het volgende van de zanger. “Prani”  is momenteel te beluisteren op alle radio- en social media platformen. Er is ook een heel mooie clip hierover te zien is op alle tv- en social media platformen. Het lied gaat over planten en kweken, 2 basiselementen die heel belangrijk zijn voor de mens om te leven. Aangezien we in “lockdown” zijn vanwege covid raad ik alle Surinamers aan (vooral de jongeren) om hun tijd wat creatiever te besteden aan planten en kweken. Vele jongeren zijn niet op school vanwege “Covid”, en zij hebben dus heel veel extra tijd thuis. Ik vind dat het iets heel positiefs is en ik hoop dat dit landelijk op een grotere schaal wordt gepromoot. Geef de jeugd iets positiefs zodat ze ver van alle negativiteit kunnen blijven. Tot slot wil ik een ieder bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan deze ‘campagne’, aldus de artiest.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: